Har du kigget lejekontrakten til lagerlokalerne ordentlig igennem?

Når du skal leje lagerlokaler, er der sikkert mange ting, du skal tage stilling til. En af de vigtigste punkter er dog, at du læser din lejekontrakt ordentligt igennem, inden du skriver under. Har du gjort det? Er du i tvivl om, hvad du især skal holde øje med? I dette indlæg giver vi dig nogle gode råd til, hvad du især skal holde øje med.

Hvor meget er det egentlig, du lejer?

Når du skal leje lagerlokaler, er det en god idé at undersøge i dybden, hvad lejemålet egentlig indebærer. Det kan være, du er blevet vist rundt i en masse forskellige lokaler, men at der i lejekontrakten står, at du kun leje ét lokale. Hvis du havde forventet mere, er det selvfølgelig essentielt, at der bliver gjort opmærksom på dette. 

Derudover kan det også være en god idé at nærlæse, om der følger udendørsområder med, som du kan bruge til lager. Har du produkter eller lignende, der sagtens kan blive opbevaret udendørs, er det ærgerligt, hvis udendørsarealerne pludselig ikke er en del af lejemålet. 

Parkeringspladser, kælder, loftrum og lignende kan også være noget, du skal holde øje med i din lejekontrakt. Hvis du forventer, at parkeringspladserne til lejemålet er til rådighed for dig og dine virksomheder, skal det også være anført i kontrakten. 

Når du skal opsige lejekontrakten?

Det kan være en fordel at nærstudere, hvilke regler du skal følge, hvis du ønsker at komme ud af lejekontrakten. Du skal være opmærksom på, om der er anført særlige regler i din lejekontrakt. Det kan fx være i forhold til opsigelsesperioden. Det kan være, den er sat til at være 3 måneder eller mere. Derudover kan der også være en lang uopsigelig periode i kontrakten, fx på 2 år. 

Er du ansvarlig for vedligeholdelsen?

Inden du underskriver kontrakten, skal du også være opmærksom på, om det er dig eller udlejer, der er ansvarlig for vedligeholdelse. Generelt er det udlejer, men udlejer kan tilføje i kontrakten, at det er dig, der har ansvaret for vedligeholdelse. Det er derfor værd at holde øje med i din lejekontrakt. 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *